2018. május 24. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Napsütéses, kellemes nyári idő

Napsütéses, kellemes nyári idő

Csupán ma délután zavarhatják meg gomolyfelhők, esetlegesen záporok a hétvégi napfényfürdőt. Kánikula ezúttal nem lesz, 28 foknál tovább nem emelkedik a hőmérő higanyszála.

Késő délutánig marad napsütéses idő, azonban estére térségünket is elérhetik a kelet felé húzódó felhők, melyekből záporok alakulhatnak ki. Aggodalomra azonban semmi ok, sokáig nem maradnak a „naptakarók”, szombattól ismét fürdőzhetünk a napfényben, de jó hír, hogy az átlagosnál kissé hűvösebb lesz, 22 és 28 fok közötti maximumokkal számolhatunk napközben, míg az éjszakákon 11 és 16 fok várhat. Ma mérsékelt lesz a légmozgás, viszont holnap az északnyugati, míg vasárnap az északi szél élénkülhet meg időnként.

Bár front nincs és a kánikula is megszűnt, a légkör magasabb szintjein mégis pár fokos felmelegedés történik, melynek következtében a melegfrontra érzékenyeknél migrén, fejfájás, szédülés, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, de ingerlékenyebbek is lehetnek.

Kiss Anna

Szerzőnk: Kiss Anna

Nézze meg ezt is!

Bűnmegelőzési témájú fórumok Dél-Békésben

Békés megyében Medgyesbodzáson, Mezőhegyesen és Végegyházán is bűnmegelőzési témájú előadással, tanácsadással várják az érdeklődőket a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.