2019. január 19. szombat
Likefestoon / Aktuális / Napokon belül postaládában a szórólap

Napokon belül postaládában a szórólap

Minden magyar háztartásba szórólapot juttat el a Fidesz a napokban, ebben tájékoztatják az embereket arról, hogy ha a bevándorláspárti ellenzék tehetné, akkor lebontaná a határzárat – mondta Hidvéghi Balázs.

Amióta a hét közepén bemutatták a plakátokat, az ellenzék vezetői kétségbeesett hazudozásba kezdtek. Reménytelen igyekezettel próbálják letagadni azt, hogyha lehetőségük lenne rá, akkor lebontanák az országot védő határzárat – hívta fel a figyelmet a Fidesz kommunikációs igazgatója. Mint mondta, más pártok habozás nélkül végrehajtanák a Soros-tervet és beengednék a bevándorlókat Magyarországra.

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, a Fidesz számára Magyarország az első, ezért továbbra is mindent meg tesznek azért, hogy megvédjék az országot, megőrizzék Magyarországot magyar országnak. Rámutatott, nemet mondanak a betelepítéseknek, nemet mondanak a bevándorlásra.

A beszámoló szerint a tájékoztatási kampány része az óriásplakát és a telefonos tájékoztatási akció is. Sőt, következő lépésként minden magyar háztartásba egy szórólapot juttatnak el, amely által tájékoztatják az állampolgárokat arról, hogy a bevándorláspárti ellenzék és az ő vezetőik, ha tehetnék, lebontanák a hazánkat védő határzárat.

Dél-Békés országgyűlési képviselője szerint az ellenzékre nem lehet számítani, őket csak a hatalom megszerzése érdekli.

– Ennek érdekében bárkivel szövetkeznek! Reménytelenségükben egyre kétségbeesettebb és durvább módszerekkel fognak próbálkozni – nyilatkozta Simonka György.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.