2018. december 17. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Milyen legyen idén az adventi koszorú? – Ismét szavazhatunk!

Milyen legyen idén az adventi koszorú? – Ismét szavazhatunk!

Az Oros-haza Baráti Kör csak úgy, mint minden évben, idén is nagy lelkesedéssel készül az ünnepekre. A korábbi évekhez hasonlóan ismét szavazhatunk arról, milyen színekben pompázzon az Orosháza központját díszítő adventi koszorú.

Az Oros-haza Baráti Kör lelkes csapata idén 10. alkalommal építik fel Orosháza város óriási adventi koszorúját, amely az ünnepet megelőző vasárnapi eseményeket még hangulatosabbá varázsolja az immáron hagyománnyá vált városi gyertyagyújtással.

Az adventi koszorút először 2008-ban építették meg a baráti kör tagjai. Az első években az Árpád-kertben lévő szökőkútra építették meg a a hat méteres koszorút a négy óriási gyertyával, később pedig áthelyeződött új helyszínre, a város főterére a karácsonyi látványosság. Az utóbbi években több ezer embert vonzó programok szerveződnek a gyertyagyújtás köré.

Már több éve hagyománnyá vált az is, hogy a térségben lakók választhatják ki egy szavazás keretében, milyen színű legyen a főtér éke. A tavalyi évben a barna-arany párosítás lett a nyerő. Ezúttal is három variáció közül lehet választani. Aki a végül befutó színekre szavaz és szerencséje van, nyerhet egy Orosházi Advent 2017-es bögrét.

Mit akartok látni? Fehér és arany? Netán lila és ezüst szalagok legyenek? Vagy az elsőre kicsit vadnak tűnő grafitszürke és pink páros? Ez csak rajtatok múlik, és amit a legtöbben választotok, azt mi már rendeljük is, hogy advent első vasárnapjától vízkeresztig az a szín párosítás díszítse az óriás adventi koszorút az orosházi főtéren. –írják a lehetőségeket a baráti kör honlapján.

Szavazni november 20-ig pár kattintással lehetséges két internetes felületen, a baráti kör honlapján vagy a Facebook oldalán.

A baráti kör tagjai a városi karácsonyfához és a koszorúhoz szükséges fenyőgally felajánlásokat továbbra is várják.

Fotó: archív

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.