2019. január 19. szombat
Likefestoon / Aktuális / Mikulás Aerobik Kupa – A barátság jegyében

Mikulás Aerobik Kupa – A barátság jegyében

5 egyesület közel 150 versenyzője méri össze aerobik tudását és tehetségét szombaton Orosházán, a Táncsics Mihály Gimnázium tornatermében. A verseny célja a sikerélmény biztosítása és a jó kapcsolatok kialakítása.

Szombat délelőtt 11 órától az aerobiké lesz a főszerep Orosházán. A Mikulás Aerobik Kupán az orosházi Rebi Fitness versenyzői mellett Jánoshalmáról, Békésről, Mezőberényből és Makóról is érkeznek versenyzők.

Csiki Rebekától, a verseny szervezőjétől kérdeztük, hogy a bírói végzettséggel rendelkező szakmai zsűri értékeli majd a nevezőket, és az általuk kiválasztottak a helyezésnek megfelelően aranyérmet és oklevelet kapnak teljesítményük értékelésként.

– A verseny célja az egyesületek közötti barátság kialakítása. Ez alkalommal nem a vérre menő versengésen lesz a hangsúly, hanem azon, hogy azok is érvényesülni tudjanak, akik kezdők ebben a sportban. Reméljük, hogy értékes kapcsolatok alakulnak ki a hétvégi verseny alatt.

A verseny szervezőjétől azt is megtudtuk, hogy azért döntött amellett, hogy hazai pályán, az országos versenyhez képest kevesebb résztvevő versenyzővel hirdet meg aerobik versenyt, mivel így az egyesületek azon versenyzői is összemérhetik tudásukat, akik az Magyar Kupához még kevés gyakorlatot szereztek.

A rendezvény ingyenesen látogatható, de támogatói jegy vásárlására van lehetőség.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.