2020. április 1. szerda
Likefestoon / Aktuális / Megnyitja kapuit a Dombegyházi konditerem

Megnyitja kapuit a Dombegyházi konditerem

Dombegyház Civil Egyesület közel 5 millió forintos beruházásra pályázott, amelyből biztosítani szeretné a mozgás lehetőségét a település számára. Befejeződött az eszközbeszerzés, így már júniusban igénybe vehető a konditerem.

Az önkormányzat tulajdonában lévő közösségi teret, illetve a rajta lévő ingatlant, már egyéb programok keretében felújították, az egyesület pedig a mintegy 5 millió forint összegű Leader pályázat keretében eszközbeszerzést hajtott végre. A település eddig, még nem rendelkezett olyan közösségi térrel, ami a közösség színteréül szolgálna. Dombegyházon kiemelt hangsúlyt kapott idén ennek fejlesztése, hiszen a rendezvények lebonyolításához szükséges hangtechnika beszerzése mellett felújították a fiatalok körében igen közkedvelt helyet, a konditermet.

-Az önkormányzat támogatja az egyesület fejlesztését, fontosnak tartjuk, hogy a településen legyen lehetőség a mozgásra. Szeretnénk a lakosság egészség komfortérzetét növelni, az életminőséget javítani anélkül, hogy több kilométert kelljen utazniuk. A múlt héten megérkeztek a gépek, és júniustól igénybe vehetők a konditerem szolgáltatásai, többek között kardiógépek, szabadsúlyok, illetve komplex gépek állnak rendelkezésünkre – nyilatkozta Dombegyház polgármestere dr. Varga Lajos.

Az eszközök tehát megérkeztek, a mozogni vágyók pedig birtokukba vehetik az új konditermet.

Hajdú Edit

P1240576 (1) másolata P1240578 (1) másolata

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.