2019. január 16. szerda
Likefestoon / Aktuális / Lopás, rablás Kevermesen

Lopás, rablás Kevermesen

Két idős nőtől lopott pénzt egy férfi Kevermesen. Az egyik asszony tetten érte és megpróbálta visszaszerezni a pénzét, a gyanúsított azonban ellökte őt és elmenekült.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányág Bűnügyi Osztálya lopás és rablás bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést egy kevermesi férfi ellen. A 28 éves J. Sándor a nyomozás adatai szerint 2017. július 30-án, délelőtt befeszítette egy kevermesi ház ablakát. Tudta, hogy az ott lakó idős nő nincs otthon. Az ablakon át bement az épületbe, ahonnan arany ékszereket és pénzt lopott. Hetekkel később, 2017. szeptember 4-én, 6 óra körül besurrant egy másik kevermesi házba. Kihasználta, hogy a 78 éves nő, aki ott lakik, az utcán sepregetett és nyitva volt a kapu, valamint a ház ajtaja is. Az asszony tetten érte J. Sándort, kérdőre vonta, hogy mit keres a házában és vissza akarta tőle szerezni a pénzt, amit eltett. Ekkor a férfi megfogta a nő kezét kitolta abból a helyiségből, ahol voltak, majd ellökte.

A két bűncselekmény ügyében folytatott nyomozást a rendőrség 2018. március 23-án lezárta és az eljárás iratait a napokban a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbítja a Battonyai Járási Ügyészségre. – tudtuk meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatójából.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.