2018. december 19. szerda
Likefestoon / Aktuális / Lassan érkezik a tavasz – Enyhülés várható

Lassan érkezik a tavasz – Enyhülés várható

Lassan elfelejthetjük a havat, ónos esőt és a nappali mínuszokat, sőt a hét vége felé már tavaszias időjárásban lehet részünk.

Hétfőn fagyos hajnalra ébredtünk és még a nappali órákban is fagypont körül alakult a hőmérséklet, azonban már rövid időszakokra kisütött a nap.

Kedden már enyhébb reggelre számíthatunk, napközben már egyáltalán nem várható fagy, 0 és 7 fok között alakul az átlaghőmérséklet, azonban még többfelé kialakulhat csapadék, főként havas eső, eső.

Kis mennyiségű csapadék még szerdán is előfordulhat, azonban a nap már hosszabb időszakokra előbújik a felhők mögül. A délnyugati szél többször feltámadhat, de a felmelegedés folytatódik, délután már 5-11 fokot mérhetünk.

Csütörtökön és pénteken már nem várható csapadék és felhő sem valószínű. A levegő továbbmelegszik és napközben már akár 13 fokot is mérhetünk.

A melegfront jellegű hatás miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, migrén, illetve álmatlanság jelentkezhet. Ingadozhat a vérnyomás és csökkenhet a koncentráló-képesség, mind a munkában, mind az utakon.

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.