2018. október 22. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Közbiztonsági fórumok a térségért

Közbiztonsági fórumok a térségért

Az önkormányzati és egyházi vezetők, intézmények, civil szervezetek vezetői kaptak meghívást a dél-békési rendőrkapitányságokra annak érdekében, hogy megosszák a közbiztonságot érintő észrevételeiket, javaslataikat.

A hagyományokhoz híven idén is járási közbiztonsági egyeztető fórumokat rendezett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon és az Orosházi Rendőrkapitányságon, ahol a résztvevők az adott járás közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről kaptak tájékoztatást. A közrendet, valamint a rendőrség tevékenységét jellemző főbb adatokat, információkat dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és mindkét rendőrkapitányságon a rendőrkapitányok ismertették.

– A fórumok célja – ahogyan a korábbi években – ezúttal is az volt, hogy a járásokban élőket képviselő önkormányzati és egyházi vezetők, intézmények, civil szervezetek vezetői közvetlenül juttathassák el a közbiztonságot érintő észrevételeiket, véleményüket a rendőrséghez – tájékoztatta a Likefestoont Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Megtudtuk, a felvetésekre a megyei rendőrfőkapitány és a rendőrkapitányok válaszoltak, és egyben kérték, hogy amennyiben a fórumok résztvevőinek környezetében, az általuk vezetett intézményben a közrenddel, a közbiztonsággal kapcsolatos kérdés merül fel, forduljanak bizalommal a rendőrséghez.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.