2018. december 13. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Közbiztonsági egyeztető fórumok Dél-Békésben is

Közbiztonsági egyeztető fórumok Dél-Békésben is

A rendőrség minden járásban tartott tájékoztatót az aktuális közbiztonsági helyzetről és a megyei rendőrfőkapitány válaszolt a közrendet érintő kérdésekre, észrevételekre, felvetésekre.

Békés megye 9 járásában tartott az elmúlt hetekben közbiztonsági egyeztető fórumot a rendőrség. A tájékoztatókon dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője foglalta össze a járás közbiztonságát, bűnügyi helyzetét jellemző főbb adatokat, információkat.

A békési, a békéscsabai, a gyomaendrődi, a mezőkovácsházi, a sarkadi, a szarvasi, a szeghalmi és az orosházi járásban 2017 októberében, Gyulán pedig november 8-án került sor a fórumra. A cél a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is az volt, hogy a járásokban élőket képviselő önkormányzati és egyházi vezetők, intézmények, polgárőr egyesületek, civil szervezetek vezetői, képviselői közvetlenül juttathassák el a közbiztonságot érintő észrevételeiket, véleményüket a rendőrséghez.  A megyei rendőrfőkapitány válaszolt a felvetésekre és egyben kérte, hogy amennyiben a fórumok résztvevőinek környezetében, az általuk vezetett intézményben a közrenddel, a közbiztonsággal kapcsolatos kérdés merül fel, forduljanak bizalommal a rendőrséghez!

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.