2020. április 9. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Könyvbemutató az orosházi könyvtárban

Könyvbemutató az orosházi könyvtárban

Bod Péter Barátom Kim Ir Szen című könyvének bemutatójára várják az irodalomkedvelőket március 5-én, hétfőn 17 órakor az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtárba.

Az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár egész évben, így nyáron is értékes programokkal várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A közelmúltban adtunk hírt arról, mi szerint a könyvtár csatlakozott az Szabados Ágnes – műsorvezető, újságíró – által elindított “Nincs időm olvasni” elnevezésű kihíváshoz, melynek célja: egy éven keresztül legalább havi egy könyvet olvassanak el a kihívás résztvevői. Minden hónapban egy megadott “kategória”szerint kell könyvet választani, de hogy azon belül ki mit olvas el, az már a kihívásban résztvevőn múlik.

Márciusi hónapban egy kortárs női szerzőtől kell művet választaniuk az olvasóknak. A kihívás részleteiről ide kattintva olvashat bővebben.

Az orosházi könyvtár rendszeresen szervez könyvbemutatókat, ezúttal Bod Péter: Barátom Kim Ir Szen című könyvét ismerhetik meg az érdeklődők. Az est házigazdája Buzai Csaba könyvtárigazgató lesz.

Március 10-én, szombaton a zenéé lesz a főszerep a könyvtár falain belül. Immáron 10. állomásához érkezik a Zenetörténeti esték című programsorozat, melynek ez alkalommal az Alternatív Zenei Klub lesz a témája. Az est moderátora Törköly József lesz, közreműködik Szikora László, Széplaki Imre, K. Tóth István és Feldmann József.

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.