2018. február 25. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Koncentrált játékra van szükség Komlón

Koncentrált játékra van szükség Komlón

A hazai, MOL-Pick Szeged elleni bajnokit idegenbeli találkozó követi, melyet az M4 Sport csatorna élőben közvetít.

Február 8-a jelzi az újabb meccsnapot az Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület felnőtt játékosai számára, akik Komlóra utazik a bajnoki pontokért. Bakó Botond vezetőedző szerint csapatként kiemelkedően erősnek kell lenni a csütörtök esti tévés meccsen.

– Komlón mérkőzést nyerni mindenkinek nehéz. Azt gondolom, hogy csapatunknak akkor van győzelmi esélye, ha minden külsőséget, minden tényezőt félreteszünk, és nem azon rágódunk, hogy mi és ki nincs, hanem azon, hogy mi és ki van – összegez Bakó Botond, hozzátéve, minden és mindenki pótolható, ehhez csapatként kiemelkedően erősnek, koncentráltnak kell lenni.

– Amint kilépünk a pályára, mindenkinek extázisban kell lennie, és arra gondolni, hogy sikerülni fog – hangsúlyozta a tréner.

A Sport36 Komló – Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es bajnoki mérkőzés február 8-án, 18 órakor kezdődik a komlói sportközpontban, játékvezetők Altmár Kristóf és Horváth Márton lesznek.

Forrása: ofkse.hu

Szerzőnk: Kiss Anna

Nézze meg ezt is!

Védő intézkedésekről kell gondoskodniuk a munkáltatóknak

Védő intézkedésekről kell gondoskodniuk a munkáltatóknak, ha munkavállalóik a munkaidő legalább felében hidegben dolgoznak – …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.