2020. április 9. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Kispesten lép pályára pénteken az ONKC

Kispesten lép pályára pénteken az ONKC

Feledhető időszak van a felnőtt együttes háta mögött, pénteken Kispesten javítanák az első két forduló botlásait.

Két vereséggel indította az NB I/B keleti csoportjának tavaszi szezonját az Orosházi Női Kézilabda Club felnőtt csapata. Egy szoros mérkőzésen maradtak alul Gödön, míg múlt héten nagy különbségű vereséget szenvedtek az éllovas Eger ellen. Ezen hamar túl kell lépniük, hiszen pénteken már Kispesten vár a csapatra fontos feladat.

A fővárosiak kiváló őszön vannak túl, a második helyen zártak a bajnokság féltávjánál. A folytatás nekik is hasonlóan sikerült mint az orosháziaknak. Két vesztes mérkőzéssel kezdett Béki Nagy Bertalan csapata, az első fordulóban váratlanul, egy góllal kaptak ki a Nyíradonytól, míg a legutóbb Hódmezővásárhelyről is pont nélkül távoztak. A játékoskeretük is kisebb változáson esett át, többek között Ulmann Bernadett is a piros-feketéktől érkezett csapatunkhoz. Szerda délután pedig bejelentették Karalyos Orsolya átigazolását, aki az élvonalbeli Kecskeméti együtteséből sikerült megszerezniük.

Az ősszel hazai pályán, hét góllal maradtak alul a dél-békésiek, ennek ellenére a vezetőedző szoros összecsapást vár.

– Olyan két csapat találkozik a sorosksári csarnokban, akinek nem a szája íze szerint kezdődött a bajnokság. Mi is és a következő ellenfél is szeretné kiköszörülni az eddigi hibákat. Egy jó mérkőzésen, megfelelő eredménnyel szeretnénk megalapozni az utat a bajnokság további részéhez – fogalmazott Papp László.

A találkozót február 16-án 18 óra 30 perctől Sorosksáron rendezik meg.

Forrása: onkc.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.