2018. augusztus 15. szerda
Likefestoon / Aktuális / Kisorsolták a Békés Megyei Kupa párharcait

Kisorsolták a Békés Megyei Kupa párharcait

Az MLSZ területi igazgatóságán csütörtök délelőtt sorsolták ki a Békés Megyei Kupa második fordulójának, valamint a Békés Megyei Ifi Kupa 4 közé jutásért megvívásra váró első körének párosítását. A nyilvános keretek között megtartott eseményen Szpisják Zsombor, a megyei igazgató, Szpisják Zsolt kisfia, valamint Zsiros György, a Vésztői SE trénere működött közre.

A procedúra előzményeihez tartozik, hogy a Békés Megyei Kupában versenyben lévő 32 csapatot területileg két csoportra osztották. A besorolásnál ügyeltek arra, hogy osztályonként közel azonos számú együttes kerüljön mindkét kalapba. Ebben a körben a megye I. osztályú csapatok kiemelést élveznek, vagyis egymással nem kerülhetnek szembe. A hivatalos játéknap április 4. (szerda). A párharcok során mindig az alacsonyabb osztályban szereplő fél a pályaválasztó, döntetlen esetén a továbbjutó is.

Íme a párosítás:

Déli csoport: Magyarbánhegyesi FC–Nagyszénás SE, Medgyesbodzás-Gábortelepi SE–Kondorosi TE, Békéssámsoni SK–Kunágotai TE, Gádoros SE–Rákóczi Vasas SE, Kevermes SE–Mezőhegyesi SE, Csabacsűdi GYLSE–Szarvasi FC, Mezőkovácsházi TE–Gyulai TFC, OMTK-ULE 1913–Jamina SE.

Északi csoport: Zsadányi KSE–Békéscsabai MÁV SE, Kardos-Örménykút KSK–Mezőmegyer SE, Köröstarcsai KSK–Méhkeréki SE, Gerlai SE–Csorvási SK, Sarkadkeresztúri SE–Vésztői SE, Okány KSK–Körösladány MSK, Újkígyós FC–Dévaványai SE, Mezőberényi LE–Szeghalmi FC.

A Békés Megyei Ifi Kupában az őszi csoportmérkőzések után 8 csapat maradt állva. Itt a három csoportelső és a legjobb második került kiemelésre, melléjük párosították a négy további együttest. A sorsolás során az először kihúzott csapat játszik otthon, az azonos csoportból továbbjutók viszont nem kerülhettek össze.
Az Ifi Kupa párosítása: Berényi Gyermek FC–Nagyszénás SE, Mezőhegyesi SE–Gyomaendrődi FC, Szarvasi FC– Tótkomlósi TC, Dévaványai SE–Jamina SE.

Forrása: bmsextra.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.