2020. január 23. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Kick-Box: címvédés Karlovacban

Kick-Box: címvédés Karlovacban

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a horvátországi Karlovacban Puravecz Péter. Az orosházi Contact Kick-box és Thai-box Harcművészeti Egyesületet vezetőedzője, versenyzője megvédte a formagyakorlatban szerzett bajnoki címét.

Karlovacban rendeztek a napokban Európa Kupát. Az összesen több, mint ezer versenyzőt felvonultató megmérettetésen képviselte a magyar színeket Puravecz Péter, az orosházi kick-box egyesület vezetőedzője, versenyzője. Péter címvédőként érkezett Horvátországba. A rangos mezőnyben idén is bizonyított, fegyveres hard formagyakorlatban aranyérmet szerzett, ezzel együtt a horvát bajnoki cím is őt illette meg – adta hírül az egyesület.

Az orosházi tréner formagyakorlatban az előző esztendőben is letette névjegyét. Hírportálunknak korábban elmondta, a Görögországban rendezett Európa-bajnokságon kemény fegyveres formagyakorlat kategóriában bronzérmes lett. Sikere történelmi, ő az első magyar, aki érmet szerzett ebben a kiírásban. A Magyar Kick-box Szövetség elismerését is átvehette az év végén.

A következő nagy kihívás Puravecz Péter előtt március 17-én Münchenben, a Germán Open lesz.

Betkó Tamás Dávid

Fotó: egyesület

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.