2018. december 19. szerda
Likefestoon / Aktuális / Kézilabda: A végén fordult a kocka

Kézilabda: A végén fordult a kocka

Dabas KC VSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 31-25 (12-14).

Nagy lendülettel, határozott védekezéssel kezdtek a csapatok mindkét oldalon. Az Orosháza John duplájával a 13. percben 6–5-re vezetett. Ezután azonban támadásban jöttek a szokásos elkapkodott megoldások, de a szünetig így is megőrizte előnyét az OFKSE, annak ellenére, hogy a játékvezetők bőkezűen osztogatták a büntetőket a hazaiak javára. A második félidő elején felváltva estek a gólok, a 39. percben Gyene két találatával már néggyel is vezetett a vendégcsapat. Kettős emberhátrányba került az Orosháza, játékosai kezdtek elfáradni, az ebben az időszakban remeklő Zakics vezérletével pedig megfordította a mérkőzést a Dabas. A látogatók a végén csak kozmetikázni tudtak az eredményen.

– Elég élvezetes, fordulatos mérkőzést játszottunk, még ha sok hiba is volt mindkét oldalon. Ezt a mérkőzést arra használtuk, hogy néhány játékost formába hozzunk, ezért keveset cseréltünk. Negyvenöt-ötven percig jól tartottuk magunkat, de a végén elfáradt a csapat – értékelte a mérkőzést Bakó Botond, az orosháziak vezetőedzője.

Liga Kupa férfi negyeddöntő mérkőzés, 1. találkozó. Dabas, 250 néző. V.: Szakállas, Varasdi. Dabas: HOLLÓ – Országh 1, Perisic 4, Szöllősi, Priczel 2, Halász 4, Kekezovic 3. Cs.: Shinnosuke 1, Korsós, ZAKICS 8 (3), Lepsényi 1, POCSAI 7 (4), dr. Bíró. Vezetőedző: Tomori Győző. Orosháza: Herjeczki 1 – Gyene 3, Ferenczi 3, ANTAL 8, BALÁZS B. 6, Milosevic 1, John 2. Cs:. Szabó L. (kapus), Morva, Braz 1, Mihály. Edző: Bakó Botond.
Kiállítások: 2, ill. 8 perc. Hétméteresek: 8/7, ill. 0/0.

A visszavágót pénteken 19 órakor rendezik Orosházán.

Forrása: ofkse.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.