2019. január 19. szombat
Likefestoon / Aktuális / Kézilabda: A Pick Szeged érkezik ma Orosházára

Kézilabda: A Pick Szeged érkezik ma Orosházára

Pénteken hazai pályán, a MOL-Pick Szeged ellen kezdi a bajnoki küzdelmeket az Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület. Bakó Botond vezetőedző küzdelmet és harcos mérkőzést vár tanítványaitól a találkozón.

– Egy eléggé vegyes felkészülésen vagyunk túl, lehetett volna sokkal jobb is, de nagyon sokan hiányoztak különböző akut sérülések miatt, így a felkészülés során sajnos csak apró kis feladatokat tudtunk megoldani. Gyakorlatilag a védekezésünkkel, a 6-0-ás védekezéssel csak pillanatokat tudtunk foglalkozni, hiszen többen hiányoztak sérülés miatt. Taktikailag sokkal távolabb vagyunk a mai napon, mint terveztem, de bízom benne, hogy lassan visszatérnek a játékosok és elkezdjük bepótolni a lemaradásunkat – értékelte az elmúlt egy hónap munkáját Bakó Botond.

A vezetőedző hangsúlyozta, azok a játékosok, akik jelen voltak és egészségesek voltak, nagyon sokat és nagyon jól, keményen, motiváltan dolgoztak. Melléjük kell beépíteni, illetve felépíteni azokat a játékosokat, akik hiányoztak.
– Van feladatunk bőven. Abban bízom, hogy a Pick Szeged ellen egy tisztességes mérkőzést fogunk tudni játszani és elkerülünk egy olyan esetleges eredményt, ami óriási kudarc lenne. Azt fogom kérni a srácoktól, hogy most még bármennyire is nem érzik egymást a pályán, küzdjenek, harcoljanak az utolsó momentumig és kihozzuk a maximumot a mérkőzésből.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – MOL-Pick Szeged bajnoki találkozó február 2-án, pénteken 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. A nagy érdeklődésre való tekintettel a mérkőzésre a nézők beléptetése az előzőleg meghirdetett 16:30 helyett egy órával korábban, 15:30-kor kezdődik majd.  A meccs játékvezetői Fekete Tamás és Tóth Dávid lesznek.

Forrása: ofkse.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.