2020. március 30. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Két férfit állítottak elő az orosházi rendőrök

Két férfit állítottak elő az orosházi rendőrök

Két férfit állítottak elő május 14-én az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei, az egyik jogosítvány nélkül, ittasan vezetett, a másikat pedig egy jármű önkényes elvétele miatt hallgattak ki gyanúsítottként. 

Orosházán, a Zrínyi utcából, hétfőn 14 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. A Békéscsabai Járásbíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől, így nincs jogosítványa, az alkoholszonda pedig pozitív értéket jelzett nála. Azért, mert eltiltás hatálya alatt vezetett, az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás is indul ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei szintén hétfőn előállítottak egy jármű önkényes elvételével gyanúsítható férfit. A 42 éves orosházi férfi korábban bérelt egy autót, de a bérleti díjat nem fizette és az autót többszöri felszólítás ellenére sem vitte vissza a tulajdonosnak. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták. – tudtuk meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatójából.

 Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.