2019. január 16. szerda
Likefestoon / Aktuális / Karácsonyi kilók – Zárjuk fitten az évet

Karácsonyi kilók – Zárjuk fitten az évet

Unod már a filmnézést, a bejgli evést és a karácsonyi nehéz kajákat? Segítünk kizökkenni. Szánjunk testünkre öt percet az ünnepek alatt is.

Nincs is jobb a nagymama főztjénél karácsonykor, azonban rosszabb se annál, ha az évbúcsúztatóra vett ruha szűkösen jön ránk, vagy telt érzetünk nem szűnik meg, és emiatt kellemetlenül töltjük az esttét. Van megoldás! Bár a néhány napos edzés fogyasztó hatással nem bír az aerobic edző szerint, viszont segít abban, hogy lemozogjuk a lakomákat, és kevesebb plusz kilóval gyarapodjunk. Sőt, emellett fittebbek is lehetünk.

Ép testben ép lélek – vallja ezt Földesi Szandra, térségünk egyik ismert aerobicedzője, aki korábban aktívan részt vett a „Kulcs egy jobb élethez!” – Békés megye komplex emberi erőforrás-felzárkóztatási programjának kifejlesztése Dél-Békésben elnevezésű projektek szemléletváltásra, és egészséges életmódra ösztönző programjaiban. Ezek keretében mozgásra buzdító aerobicvideók is készültek Szandrával.

A tréner szerint fontos, hogy az ünnepeket a feltöltődésnek szenteljük, azonban arra nem mindig a legjobb mód az egész napos „semmittevés”, helyette például végezhetünk tornagyakorlatokat, melyek szintén segítik az ellazulást. Ebben a projekt keretében készült videók nyújtanak segítő kezet.

A feszes belsőcombokért: http://aktivdelbekes.hu/mediatar/videotar/szandi/

Karizom edzés: http://aktivdelbekes.hu/mediatar/videotar/ot-perc-szandival/

Az izmos hasért: http://aktivdelbekes.hu/mediatar/videotar/ot-perc-szandraval/

Hátizmainkért: http://aktivdelbekes.hu/mediatar/videotar/ot-perc-szandraval-2/

És végül… Gyúrjuk kerekre: http://aktivdelbekes.hu/mediatar/videotar/ot-perc-szandraval-3/

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.