2018. október 21. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Karácsonyi hangulatban a Candy Dance Crew

Karácsonyi hangulatban a Candy Dance Crew

Karácsonyi évzáró bemutatóval és évadzáró vacsorával ünnepelték meg az ez évi közös munkát az orosházi Candy Dance Crew tánccsapat tagjai. A karácsonyi bemutató és a vacsora mellett évértékelőre is sor került.

Csütörtök délután táncosokkal és táncszeretőkkel telt meg az orosházi Petőfi Művelődési Központ Bubik terme. A Candy Dance Crew tánccsapat 18 órától karácsonyi bemutató órával és műsorral várta a tanítványok ismerőseit, hozzátartozóit, hogy számot adjon arról, mivel is foglalkoztak az elmúlt évben.

Földesi Szandrától, a csapat vezetőjétől megtudtuk, hogy nem a koreográfiákból álló műsoron kívül azt is bemutatták a szülőknek, rokonoknak, hogy hogyan szoktak bemelegíteni, nyújtani és milyen egyéb érdekességek történnek egy-egy alkalommal:

– Nem csupán egy hagyományos karácsonyi bemutatóval készültünk, sokkal inkább egy rendhagyó nyílt órán vehettek részt az érdeklődők, hiszen azt is bemutattuk, hogy korosztályonként melyek a táncórák jellemzői. Így nem csak a kész műsort láthatták a vendégek, hanem például abba is betekintést nyerhettek, hogyan készül, alakul ki egy egy koreográfia és mennyi időbe telik azt betanulni. – mondta a vezető.

A rendhagyó óra után egy komplett műsorral is megörvendeztették a megjelenteket. A táncoktatótól azt is megtudtuk, hogy az új tanítványok ez alakalommal léptek először színpadra.

– Voltak akik igazán nagy izgalommal készültek a bemutatóra, hiszen a szeptemberben kezdett tanítványok most álltak ki először a nézők elé. Mindenki remekül teljesített és véleményem szerint örömteli másfél órával örvendeztettük meg a hozzátartozókat. – hangsúlyozta a vezető.

A hétvége folyamán évadzáró vacsorával ünnepelték meg az egész évi sikereket. A csapatvezető évértékelő keretében összegezte az órák, bemutatók, versenyek sikereit és a tanítványok teljesítményét.

– Évről évre többen vagyunk és a létszámunk mellett a teljesítményünk is javul, mutatja ezt az is, hogy ebben az évben 18 produkciónkat értékelték aranyéremmel. – emelte ki Földesi Szandra.

Szerzőnk: likefestoon

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.