2018. július 18. szerda
Likefestoon / Aktuális / Ismét keresik a legerősebb tűzoltót

Ismét keresik a legerősebb tűzoltót

Már csak két hét, és jön a TFA, vagyis A legerősebb tűzoltók versenye. Augusztus utolsó hétvégéjén lehetünk szemtanúi az izmos lánglovagok sokszor embert próbáló megmérettetésének. Írjuk a részleteket.

Augusztus 25. és 26. között immáron negyedik alkalommal rendezik meg hazákban a TFA-Hungary – A legerősebb tűzoltók versenyét, idén ismét Orosháza kapta stafétát, ezúttal mindkét napon a város szívében kap helyet a rendezvény.

A verseny célja nem más, mint a speciális tűzoltói beavatkozás során fellépő fizikai igénybevételek versenyszerű keretek közötti megmérettetése és annak bemutatása. A lánglovagoknak különböző versenyhelyzetekben kell majd összemérniük tudásukat, embert próbáló feladatokból, duzzadó izmokból, már-már perzselően forró hangulatból most sem lesz hiány.

A szervezők beszámolójából kiderült, az első versenynap végén 16:30-tól a kikapcsolódásé lesz a főszerep, először a Reláció zenekar, utána a Dirty Slippers, majd a New Level Empire koncertjével várják látogatókat. Aki még ezek után is érez magában lendületet, az levezetheti az energiáit a BlaBla-ban megrendezett hivatalos TFA after party-n. Mint írták, a második napon a versenyek mellett különböző szórakoztató programokkal kedveznek az érdeklődőknek, majd a délutáni eredményhirdetést követően az Orosházi Rock Klub szervezésében további koncerteket kínálnak. A fellépők között üdvözölhetik majd az Ozone Mama zenekart, akiket a legendás Britt Hundred Seventy Split formáció követ, méltóképpen lezárva az eseményhez kapcsolódó koncerteket.

A programok mindenki számára díjmentesek.

Kiss Anna

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.