2018. szeptember 18. kedd
Likefestoon / Aktuális / Ismét családbarát az Orosházi Kórház

Ismét családbarát az Orosházi Kórház

Idén már második éve nyerte el a kitüntető címet a dél-békési intézmény, mely kétmillió forint támogatást kapott családbarát rendezvényeinek megvalósításához.

A napokban a Petőfi Irodalmi Múzeumban átadták az Emberi Erőforrások Minisztériuma meghirdetett Családbarát munkahely pályázat díjait, melyben idén 45 szervezet, intézmény, illetve cég részesülhetett. A nyertesek között van az Orosházi Kórház is, mely idén második éve érdemelte ki a Családbarát címet. Emellett elismerésben részesült például az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Nemzeti Bank, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt., de több önkormányzat is, megyénkből a békéscsabai.

A hetedik alkalommal meghirdetett pályázat díjátadóján a szaktárca család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kiemelte, egyre több munkaadó ismeri fel, hogy a munkavállalókért folyó versenyben nagy előnyt jelent a családbarát működés. A munka és a család nem egymásnak ellentmondó, hanem egymást kiegészítő fogalmak, hiszen stabil munkahely mellett könnyebb kiteljesedni a családban, és a biztos családi háttér nélkülözhetetlen a jó munkahelyi teljesítményhez – tette hozzá Novák Katalin.

Az idei felhívás keretében az Orosházi Kórház 2 millió forinttal gazdagodott, az elnyert összeget családbarát rendezvények, programok megvalósítására fordítják, ahogyan azt az elmúlt évben is tették.

Fotó forrása: Orosházi Kórház

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.