2020. január 24. péntek
Likefestoon / Aktuális / Ilyen még nem volt – Fiúk-lányok mérkőznek Battonyán

Ilyen még nem volt – Fiúk-lányok mérkőznek Battonyán

Országos szinten is egyedülálló kezdeményezés valósul meg május 26-án a dél-békési városban. A hagyományokhoz híven ismét megrendezik az erős ember versenyt, azonban ez most egészen más lesz, mint az eddigiek. Részletek cikkünkben.

Hazánkban többször volt már rá példa, hogy fiúk és lányok is elindultak erős ember versenyen, azonban olyanra még nem volt példa, hogy ezt vegyes párban tegyék. Eddig. Ugyanis jövőét szombaton 9 órától ilyen mérkőzésnek lehetnek szemtanúi azok, akik kilátogatnak a Főtérre Battonyán, ahol a Városnap keretében megválasztják a település legerősebb embereit.

– Hét páros méri össze tudását, akarterejét és kitartását. Pest, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megyéből is érkeznek versenyzők, Dél-Békésből Varga Fanni Rebekával én indulok majd párban, nem titkolt célunk a dobogós helyezés, ezért nap, mint nap teszünk a bothúzó edzéseken felül. Ugyan évek óta megrendezzük a vetélkedőt, de idén valami igazán különlegeset szeretnénk adni, mely egyben szórakoztató is – emelte ki hírportálunknak Deli Tamás fő szervező.

Lesz kamionhúzás, kőgolyóemelés, traktorgumiforgatás, koffercipelés és terepjáró felhúzás is, mindezt persze párban teljesítik majd a bátor jelentkezők.

Érdemes lesz ellátogatni!

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.