2020. március 30. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Ifjú zenebarátok Battonyán

Ifjú zenebarátok Battonyán

Folytatódik az Ifjú Zenebarátok Hangverseny elnevezésű programsorozat Battonyán. Április 27-én, hétfőn a David Klezmer Band lép fel a József Attila Művelődési Központban.

Nagy sikere van az Ifjú Zenebarát Hangverseny nevet viselő koncertsorozatnak Battonyán. A rendszeresen megrendezésre kerülő programon neves előadók teszik tiszteletüket és szórakoztatják a városi közönséget, főként a helyi fiatalokat.

Hétfőn a David Klezmer Band-et láthatják, hallhatják a művelődési központban. Az együttes tagjai Dávid József (klarinét), Kerek István (hegedű), Huszár Mihály (harmonika) és Rózsa István (tuba). Az eMeRTon-díjas zenekar saját értelmezésében mutatja be a klezmer világát, a tradicionális magyar-lengyel zsidó népzene gyökereinek felhasználásával, mai stílusokkal ötvözve. Repertoárjuk saját szerzeményekből, zsidó dalokból és ehhez kapcsolódó improvizatív szólókból áll.

Az esemény délelőtt 8 órakor kezdődik, mivel a sorozat a fiatalokat, az iskolásokat célozza meg, de természetesen minden érdeklődő részt vehet a koncerten. A belépők ára 500 forint.

Juhász Ádám

Fotó: jegy.hu

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.