2019. február 17. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Holnap gyermeknap Lőkösházán

Holnap gyermeknap Lőkösházán

Lőkösházán kedden, május 26-án tartják a gyermeknapot a helyi művelődési háznál. A község önkormányzata jótékonysági ételvásárt is szervez, aminek a bevételét a játszótér fejlesztésére fordítják.

A héten dél-békés szerte tartanak gyermeknapokat, Lőkösházán a holnapi napon lesz a kisebbeké a főszerep. A művelődési háznál számos játékos foglalkozással készülnek a lurkóknak, hogy emlékezetessé tegyék a napot a helyi gyerekeknek.

A program délután kettő órakor veszi kezdetét Salamon László bűvész előadásával, majd Rita bohóc zenés műsora szórakoztatja a fiatalokat. Öt órától kézműves foglalkozással, mesefigura rajzolással és korongozással készülnek a szervezők, palacsintával és milánói makarónival is kedveskednek az ifjúságnak, az ételekből befolyt összeget játékok vásárlására fordítja az önkormányzat, amelyek a játszóteret teszik szebbé.

Egész nap ingyenes ugrálóvár, trambulin, arcfestés, csillámtetoválás és rodeó bika kipróbálására lesz lehetőség, de vattacukrot, fagylaltot és fejlesztő, felkészítő játékokat is vásárolhatnak a helyszínen.

Juhász Ádám

Fotó: illusztráció

11252588_329889043877707_5194826871850847047_n

    

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.