2018. október 20. szombat
Likefestoon / Aktuális / Hóeséssel indult a december

Hóeséssel indult a december

Vasárnap reggelre hófehérbe borult Dél-Békés. A hét első felében még előfordulhat csapadék, többfelé várható hóesés, ónos eső. A hét vége felé időként előbújhat a nap, több, kevesebb órára, azonban tagadhatatlan, hogy decemberrel együtt visszavonhatatlan megérkezett a téli időjárás is.

Hétfőn délelőtt váltózóan, időként erősen felhős lesz az ég, helyenként lehet futó hózápor, zápor. Délután többször erősen felhős lesz az ég térségünk felett, szórványosan zápor, hózápor alakulhat ki. Holnap is változóan felhős lesz az idő, továbbra is előfordulhatnak futó hózáporok, de már kevesebb eséllyel. A hét közepe felé rövid időre a nap is elbújhat számottevő csapadékra már nem kell számítani.

Csütörtökön ismét várható elszórtan némi csapadék, eleinte eső, később pedig havas esőre, hózáporra is számíthatunk. is lehet.

A hét folyamán nyugati szél igen erős lesz, a hőmérséklet csúcsértéke 0 fok körül alakul, csütörtöktől enyhe felmelegedés várható.

A héten nem éri szervezetünket fronthatás, viszont a szeles időjárás miatt elfordulhat fejfájás, sőt ingerlékenyebbek is lehetünk.

Az autóval közlekedők legyenek óvatosak, hiszen az erős oldalszeles útszakaszokon csökken a gépjármű menetstabilitása, illetve az elszórt csapadéktól nedves, vizes, északkeleten helyenként latyakos útfelületekkel is találkozhatnak. A sebességet ennek megfelelően válasszák meg.

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.