2019. január 19. szombat
Likefestoon / Aktuális / Hamarosan műsorban az orosházi triálos

Hamarosan műsorban az orosházi triálos

Január 4-én láthatjuk a Digi Sport televíziós csatorna Nap Hőse című műsorában Pocsai Richárdot, az orosházi extrém sportolót, akinek sikereiről már több alkalommal hírt adtunk. A műsor előtt már szavazhatunk is Ricsire, hogy ő legyen A Nap Hőse.

Az idei versenyszezonban is sikert sikerre halmozott Pocsai Richárd, aki a Bajnokság összesített eredményében is az első helyen végzett. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az ifjú orosházi sportoló tehetségére egy országos televíziós csatorna is felfigyelt, így hamarosan egy tehetségkutató műsorban is láthatjuk.

– Egy ideje már terveztem, hogy kipróbálom magam egy tehetségkutatón. Elkezdtem keresgélni az interneten és véletlenszerűen akadtam rá a Digi Sport által hirdetett Nap Hőse versenyre. Ez eltér a megszokott tehetségkutatóktól. A műsor lényege az, hogy több héten keresztül olyan fiatal sportolókat mutatnak be egy kisfilm keretében, akik a saját sportjukban sikeresek és elhivatottak. Úgy gondoltam megpróbálom. Elküldtem pár fényképet és egy rövid anyagot magamról. Kis idő elteltével csörgött is a telefonom, és a Digi munkatársai jeleztek, hogy sikerült bekerülnöm a műsorba. – nyilatkozta hírportálunknak a fiatal sportoló.

A tehetségkutatón való szereplés eredménye ezúttal nem csak rajta múlik, hamarosan a szavazók segítéségére is szüksége lesz.

Szavazni egy előzetes rövid regisztráció után, január 1-től lehetséges ide kattintva.

A teljes adás január pedig január 4-én lesz látható a Digi Sporton, es a Digi Sport facebook oldalán.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.