2020. január 28. kedd
Likefestoon / Aktuális / Győzelemmel búcsúztak a kaszaperiek

Győzelemmel búcsúztak a kaszaperiek

Véget ért a régiós szintű női csökkentett nagypályás labdarúgó bajnokság. Dél-Békésből két együttesünk volt érdekelt, az utolsó fordulóban éppen ők feszültek egymásnak.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatósága által kiírt bajnokság 22 fordulót követően ért véget. A hétvégén bonyolították le az utolsót, ahol a két térségi csapatunk mérte össze tudását. A Kaszaper a 7., a Pusztaföldvár a 10. helyről vágott neki a találkozónak. A dél-békési rangadó vendég győzelemmel zárult.

Pusztaföldvári LK – Kaszaper FC 0–1 (0–0)
Pusztaföldvár, vezette: Szűcs Zs.
Pusztaföldvár: Németh – Széles, Szivák, Csekő, Abonyi, Vörös, Szántó, Széles, Tóth D. Csere: Mile, Gera, Horváth A., Popol. Edző: Szivák László
Kaszaper: Szűcs – Chlebnyiczki, Szabó A., Gulácsiné, Tóth A., Szellelki, Zvolenszki, Pap, Chovan. Csere: Rajki, Szokolai, Kun, Vidorok, Bognár. Edző: Béres Máté

A papírforma a vendégek mellett szólt, azonban a pályán nem tudták ezt gólokban realizálni. Látszott az együtteseken, az utolsó fordulóban még szeretnék kihozni magukból a legtöbbet. A találkozót végül egy 87. percben megítélt büntető döntötte el, melyet Szabó Anita értékesített.

– A nagy meleg sokat kivett a csapatból, s habár a mérkőzés nagy részét az ellenfél térfelén töltöttük, a befejezéseknél nem koncentráltunk eléggé. A lefújás előtt kezezésért ítélt büntetőt a játékvezető, amit gólra váltottunk – nyilatkozta a Likefestoonnak Zvolenszki Vivien, a Kaszaper FC játékosa, aki a szezonbeli szereplésüket is sikeresnek értékelte. Elmondása szerint a csapat játékosai tudtak küzdeni egymásért. Annak ellenére, hogy a tavaszt előkelőbb pozícióban kezdték, nincs okuk panaszra a szezon végeztével.

A bajnokságot ezzel a Kaszaper a 6., a Pusztaföldvár a 10. helyen fejezte be. A végső győzelmet a Szolnok csapata szerezte meg.

Betkó Tamás Dávid

Fotó: egyesület

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.