2019. december 13. péntek
Likefestoon / Aktuális / Fradi-suliprogram a Schénerben

Fradi-suliprogram a Schénerben

Interaktív játék, közös szurkolás, fényképezkedés, interaktív beszélgetés, dedikálás, – a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó-és kézilabdacsapatának 1-1 tagjával találkozhatnak a mai napon a medgyesegyházi Schéner Mihály Általános Iskola diákjai.

A medgyesegyházi iskola meghívására április 4-én, szerdán 14 órakor az intézménybe látogat a Fradi-suliprogram, melynek keretében a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó-és kézilabdacsapatának 1-1 tagjával találkozhatnak iskolánk diákjai. A program 2 évvel ezelőtti létrejötte óta 130 tanintézmény 35 000 diákja ismerkedhetett meg a klub sikeres sportolóival, akik a tanulás és a rendszeres mozgás fontosságára hívják fel a gyerekek figyelmét.

A mai esemény programja során interaktív játékon vehetnek részt a tanulók, sőt a Ferencvárossal kapcsolatos kérdésekre adott helyes válaszért Fradis ajándékot nyerhetnek. Ezen kívül közös szurkolásra és a Fradi induló eléneklése is sor kerül, majd pedig interaktív beszélgetésen vehetnek részt a Fradi két sportolójával, illetve közösen tekintik meg a Fradi image-filmet.

A sportolók ingyen jegyeket osztanak ki a gyerekek között, akik egy választott felnőtt kísérővel ingyen nézhetik meg a Ferencváros egyik hazai bajnoki mérkőzését a Groupama Arénában.

Természetesen a dedikálás és a közös fényképek készítése sem maradhat el.

 

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.