2018. december 19. szerda
Likefestoon / Aktuális / Fontos meccset bukott az OFKSE

Fontos meccset bukott az OFKSE

Az Orosházi FKSE-LINAMAR csapata a Ceglédi KKSE ellen mérkőzőtt meg idegenben péntek este. Az orosházi csapat kezdetben jól teljesített, a második félidőben azonban olyan egyéni hibákat vétettek, amelyeket nem lehetett behozni. 

K&H liga férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés. Cegléd, 500 néző. V.: Andorka, Hucker. Cegléd: PALLAG – LÁSZLAI 9, Juhász K., Grbovic 1, BORSOS 5, Radovic 1, RADNIC 6 (2). Cs.: Szabó B., Hajdu 2, Megyeri 1. Vezetőedző: Jakab László.

Orosháza: SZABÓ L. – Pásztor M. 3, Ferenczi 2, Morva 1, Braz, Stranigg 3, NÉMETH L. 5. Cs.: Herjeczki (kapus), Knezevic, Antal, Mihály, Markoski 2, Gyene 1 (1), Milosevic, Balázs B. 2. Vezetőedző: Bakó Botond.
Kiállitások: 2, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/2,1ill. 1/1.

Stranigg nyitotta meg a gólok sorát, majd Pásztor Máté növelte az előnyt, a kapuban pedig Szabó Levente parádézott az első percekben. Mindkét csapat határozottan védekezett, emiatt kevés gól esett. Apró megingások után a félidő derekán beérte vendégét a Cegléd, de aztán ismét a viharsarkiak kerültek lépéselőnybe. Két perccel a félidő vége előtt Lászlai ismét kiegyenlített, majd egy gyors gólváltást követően döntetlennel zárult az első játékrész.

A második félidőt a Cegléd kezdte jobban, kettővel elhúztak a házigazdák, a válasz csak a 34. percben érkezett Stranigg jóvoltából. Őrizte előnyét a sárga mezes hazai gárda, az orosháziak görcsös igyekezetét követően pedig jöttek a buta hibák és sorozatos kiállitások, s a hazaiak kettős emberelőnyben már négyre növelték az előnyüket. A megállíthatatlan Lászlai Szabolcs az 56. percben kilencedik gólját lőtte, ezzel már nyolccal is vezetett csapata. A hajrában teljesen összecsuklott az OFKSE és csak az eredmény kozmetikázására futotta erejéből.

Vereségével az Orosháza egyre nehezebb helyzetbe került, noha egy jó szériával és némi szerencsével még van esélye az élvonalbeli tagság megőrzésére.

Bakó Botond: – Az első félidőben kimagaslóan jól játszottunk védekezésben és támadásban is, a kapuban extra teljesítményünk volt. A második félidőben azonban olyan buta egyéni hibákat követtünk el, amit egyszerűen nem értek. Küzdött a csapat, szívét-lelkét kitette, de ennyi hibával nem lehet megnyerni egy mérkőzést.

Jakab László: – Az első félidőben kapkodtunk, idegesek voltunk, nagyon sokat hibáztunk, majd megnyugodott a társaság, jó kapusteljesítmény volt és a második félidő a miénk lett. Le a kalappal mindenki előtt, köszönet a közönségnek, hogy kitartottak mellettünk!

Forrás: ofkse.hu

Fotó: ofkes.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.