2020. február 24. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Folytatódik a toborzás Dél-Békésben is

Folytatódik a toborzás Dél-Békésben is

A következő napokban rendezvényen, bevásárlóközpontban és is várják a határvadász hivatás iránt érdeklődőket a rendőrség munkatársai.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is várja a határvadász hivatás iránt érdeklődőket.

Áprilisban Békéscsaba mellett több vidéki településen, Dél-Békésben is lesz olyan program, ahol határvadász információs pont működik majd.

Mezőhegyesen, április 22-én a mezőhegyesi búcsúban tájékoztatják az érdeklődőket a toborzó előadók. Békéscsabán a Csaba Centerben 2018. április 26-án 15 óra és 18 óra között adnak információt a hivatásos szolgálatról és a jelentkezési feltételekről.

Azok, akik nem tudnak elmenni egyik eseményre sem, telefonon is érdeklődhetnek a képzés részleteiről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatánál a 66/ 523-700-as telefonszámon. Emellett valamennyi rendőrkapitányságon és határrendészeti kirendeltségen is fogadják a jelentkezőket.  A rendőrség honlapján továbbra is megtalálható minden fontos információ a képzésről és a jelentkezésről, valamint működik a rendőrség hivatalos Facebook oldala is, ahol szintén feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.

 Fotó: archív

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.