2018. december 16. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Figyelmetlenségből súlyos sérülés, maradandó fogyatékosság

Figyelmetlenségből súlyos sérülés, maradandó fogyatékosság

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert Medgyesegyháza közelében autójával áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy motorkerékpárral.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt július 22-én, 17 óra körül a Medgyesegyháza és Medgyesbodzás közötti úton. Egy személygépkocsi vezetője későn vette észre, hogy előtte lassít és megáll egy másik autó. Fékezett, de már nem tudott megállni, ezért balról ki akarta kerülni a kocsit, ekkor azonban összeütközött a neki szemből érkező motorkerékpárral. A motor vezetője és utasa is súlyosan megsérült. Az utasnál a sérülés következtében maradandó fogyatékosság alakult ki. Az igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint ez a vezetőnél is megtörténhet, nála ennek megállapításához a későbbiekben még további vizsgálatokra van szükség. A személygépkocsi vezetője és utasa nem sérült meg.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a személygépkocsit vezető 27 éves csongrádi T. Csabát közúti baleset okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A december 8-án lezárt nyomozás iratait a rendőrkapitányság vádemelési javaslattal továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre – adta hírül a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Fotók forrása: police.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.