2019. január 16. szerda
Likefestoon / Aktuális / Felhős, borult, de tavaszias időjárás várható

Felhős, borult, de tavaszias időjárás várható

Rügyező fák, hóvirágok – a következő napokban is marad a korai tavaszias időjárás. Hétvégéig 10 fok körüli nappali átlaghőmérséklettel, időnként felhős, borús időjárással, elszórtan gyenge csapadékkal számolhatunk és az érzékenyeknek sem kell aggódniuk, marad a frontmentes időjárás.

Hétfőn reggel felhős, borult, párás időre ébredhettünk, helyenként rossz látási viszonyok, ködös útszakaszok nehezíthették a közlekedőket. A napokban is túlnyomóan párás, ködös levegőre, felhős időre készülhetünk, amelyet időnként szűrt napos időszakok törnek meg. A tartós, sűrű köd miatt több másik megye mellett, Békés megyére is 1. fokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, mivel a látástávolság várhatóan pár száz méterre korlátozódik.

Szerdán már erősen felhős, borongós időre van kilátás, a keleti-délkeleti szél főként délen élénkülhet meg. Csütörtökön és pénteken is a felhők lesznek túlsúlyban, de csak kisebb csapadék fordulhat elő. A keleti, majd északi-északkeleti szél csak helyenként élénkülhet meg. Péntektől elbúcsúzhatunk a kora tavaszi időtől, ugyanis lehűlés ígérkezik és hétvégére már téliesebb értékek várhatók.

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.