2018. március 21. szerda
Likefestoon / Aktuális / Erőemelés: Lovas harmadik a vb-n

Erőemelés: Lovas harmadik a vb-n

Tovább folytatták a jó szériát az Orosházi Toldi SE versenyzői Lengyelországban. Az Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokságon Lovas Mónika összetettben a harmadik helyezést érte el. Paczuk Ádám után újabb szép eredménnyel büszkélkedhetnek a dél-békési erőemelők.

Augusztus 29. és szeptember 3. között rendezték a lengyelországi Szczyrk városában az Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokságot. Paczuk Ádám egyéni legjobb teljesítményét nyújtva összetettben hetedik lett, pénteken Lovas Mónika versenyzett. A +84 kg-os súlycsoportban a juniorok között 527,5 kg-os összetett eredménnyel a bronzérmet szerezte meg. Fogásnemenként lebontva három érvényes guggolást bemutatva, 207,5 kg-on befejezve, egyéni csúcsot felállítva harmadik lett. Fekvenyomásban 150 kg-ig jutva a dobogó második fokára állhatott. Felhúzásban 170 kg-ot teljesített, harmadik lett – adta hírül az egyesület honlapján.

Paczuk Ádám szerepléséről itt írtunk részletesen. A dél-békési erőemelők ismételten bizonyították, a világ élvonalába tartoznak.

Betkó Tamás Dávid

Fotó: egyesület

Szerzőnk: Admin

Nézze meg ezt is!

Vívóverseny az orosházi Eötvös-csarnokban

Hétvégén ismét pástra léptek az orosházi vívók. A Gerevich-Kovács-Kárpáti Reménység Kard Körverseny negyedik állomásának éppen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.