2020. április 9. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / Éremeső a dél-békési bothúzóknál

Éremeső a dél-békési bothúzóknál

Kiválóan kezdte az esztendőt a Deli Team, melynek tagjai közül szinte mindenki dobogón végzett a napokban megrendezett bajnokságon.

Ahogyan arról korábbi cikkünkben már olvashattak, kevés idő jutott a pihenésre a dél-békési bothúzóknak a decemberi világkupát követően. Épp hogy elteltek az ünnepek, máris botot ragadtak és elkezdődött a felkészülés. A napokban Látrányban bizonyítottak a sportolók, akik nehéz küzdelmek árán ugyan, de érmekkel és kiváló helyezésekkel tértek haza az Országos Bothúzó Bajnokságról.

– Sajnos nem volt teljes a csapat, de aki ott volt remekül helyt állt, ráadásul volt két térségi újonc is a csapatunkban, egyikük ráadásul bronzérmes lett. Újra sok tapasztalatot szerzett mindenki, így bővült tudástárral megyünk tovább, még nagyobb elánnal – emelte ki hírportálunknak Deli Tamás tréner, versenyző.

A csapat egyetlen lánya ismét remekelt, Varga Fanni Rebeka első helyen végzett a -75 kg-os kategóriában. A fiúk közül Nima Alex -70, míg Klemm Richárd -90 kg-os kategóriában szerzett aranyat. Deli Tamás a -105 kg-osok közt bizonyított, ezüstéremmel a nyakában tért haza, míg Pál András új csapattagként bronzérmes lett a -80 kg-os csoportban. Szintén új versenyzőként ragadott botot Látrányban Rajos Viktor is, aki a kiemelkedő negyedik helyen zárta a mérkőzést. Az edzőtől megtudtuk, Rajos Eriknek újra nem kedvezett a sorsolás, csak egy meccset vesztett el, és utána mindet nyerte, de ez csak az ötödik helyre volt most elég.

Többeknek most az edzésekre helyeződik a hangsúly, míg Varga Fanni Rebeka és Deli Tamás a felkészülésre koncentrál, ugyanis két hét múlva Amerikában küzdenek meg az elismerésért. Fanni a -70 kg-os, míg Tamás a -100 kg-os csoportban mérkőzik meg az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Arnold Sports Festival-on.

A fotón a csapat a szentesi és a szegedi sportolókkal kiegészülve látható a verseny előtti edzésen.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.