2018. október 20. szombat
Likefestoon / Aktuális / Emberölésig fajult a családi vita Mezőhegyesen – Az ügyet lezárták

Emberölésig fajult a családi vita Mezőhegyesen – Az ügyet lezárták

Szóváltás közben késsel sebesítette meg élettársát egy férfi Mezőhegyesen. A nő belehalt sérüléseibe. A férfi előzetes letartóztatásban van, ellene a rendőrség vádemelést javasol.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy mezőhegyesi férfi ellen. A 49 éves B. Gábor otthonukban késsel többször megvágta, megszúrta élettársát, a nő belehalt sérüléseibe. A tragédiáról április 16-án, 6 óra 22 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre.

A nyomozás adatai szerint a férfi és a nő között április 14-én este féltékenység miatt szóváltás alakult ki, ami tettlegességig fajult. Másnap és harmadnap a férfi nem ment dolgozni, főnöke április 16-án reggel elment hozzá. Miután B. Gábor elmondta neki, hogy élettársa meghalt, a műszakvezető hívta a rendőrséget. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a lakás egyik szobájában megtalálták a nő holttestét. A rendőrök érkezésekor a férfi is a házban volt, őt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították, majd a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette. Jelenleg előzetes letartóztatásban van. – tudtuk meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatójából. 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a történtek után elrendelt nyomozást 2017. december 4-én lezárta és a büntetőeljárás iratait B. Gábor ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

Fotó: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.