2020. január 29. szerda
Likefestoon / Aktuális / Előadás az internet veszélyeiről Kunágotán

Előadás az internet veszélyeiről Kunágotán

Ifjúsági közösség szervez szakmai előadásokat fiataloknak. Április 5-én a kunágotai Általános Művelődési Központban az internet veszélyeiről tájékozódott mintegy száz fiatal.

2016 decemberében merült fel egy járási ifjúsági érdekképviselet létrehozásának lehetősége, melynek következményeképp a Mezőkovácsháza Város Gyermek – és Ifjúsági Önkormányzata a tettek mezejére lépett.

A kistérség településeit, köznevelési intézményeit járva felmérték a helyi problémákat és ifjúsági igényeket, és elkezdték meg is valósítani azokat. Így jutottak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitánysággal közösen megvalósítandó előadássorozathoz, melynek keretében változatos, a fiatalok érintő témákban adnak elő a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szakmai előadói.

Április 5-én a kunágotai Általános Művelődési Központban gyűlt össze mintegy száz fiatal, a Bereczki Máté Általános Iskola tanulói, akik Matuz Ádám, a Szövetség a Mezőkovácsházai Járás Ifjúságáért társelnökének megnyitó szavai után Szlovák Zsolt rendőr őrnagytól, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési osztályának kiemelt főelőadójától tájékozódhattak az internet veszélyeiről, mintegy 35 percben. Ezt követően lehetőség nyílt kérdések feltételére is.

Fotó: illusztráció

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.