2020. január 25. szombat
Likefestoon / Aktuális / Elismerés a dél-békési tűzoltóknak és önkénteseknek

Elismerés a dél-békési tűzoltóknak és önkénteseknek

Az Orosházát sújtó, augusztusi viharkárok felszámolása kapcsán tanúsított példás helytállás, megfeszített munka és a kárenyhítésben való kiemelkedő részvétel köszöneteként Dávid Zoltán, Orosháza város polgármesterének kezdeményezésére elismerésben részesültek a megye tűzoltói és önkéntesei.

Augusztus harmincegyedikén az önkormányzat rendes képviselő-testületi ülésén vehette át az elismerést Tóth Tibor tűzoltó dandártábornok, megyei igazgató, Bajkán György tűzoltó alezredes, az orosházi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője és Bohák János tűzoltó alezredes, az orosházi hivatásos tűzoltóparancsnokság parancsnoka, valamint az orosházi hivatásos tűzoltóparancsnokság állományából Hajdú János tűzoltó főhadnagy, Dimák Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester, Csepregi Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester és Juhos Gergő tűzoltó törzsőrmester.

Elismerésben részesült továbbá a szentesi hivatásos tűzoltóparancsnokság állományából Gazsi Dániel tűzoltó zászlós és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltóparancsnokság állományából Lászlai Ferenc tűzoltó zászlós, valamint a mezőberény önkéntes tűzoltó egyesülettől Csávás Tibor parancsnok és a Dél-Békés Mentőcsoporttól Vincze Szilvia.

A testületi ülésen a tűzoltók mellett a viharkárok felszámolásában résztvevő Balogh Gábor, pusztaottlakai önkéntesnek és Dani Zoltánnak az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. szakemberének is elismerték a munkáját – adta hírül honlapján a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.