2020. január 26. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Elfogás, baleset és ittas járművezetés

Elfogás, baleset és ittas járművezetés

Körözés alapján és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei október 13-án elfogtak egy tótkomlósi férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság zaklatás és könnyű testi sértés miatt adott ki elfogatóparancsot. A 39 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Szintén Orosházán, a Dózsa György utca és a Kelet utca kereszteződésében, 15 óra 52 perckor személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpárost 8 napon túl gyógyuló csonttöréssel vitték kórházba a mentők. Békés külterületén, 21 óra körül egy személygépkocsi elsodort egy gyalogost. A nő sötét ruhában ment az úttesten, láthatósági mellényt nem viselt és a gyanú szerint ittas volt. A balesetben súlyosan megsérült, csonttöréssel került kórházba.

Szintén tegnap Újkígyóson ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. A Petőfi utcában, 21 óra körül szintén egy segédmotor-kerékpár vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. Miután az orvosi vizsgálat is megerősítette a gyanút, hogy a férfi ittasan közlekedett, a rendőrök bevonták a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene. – tudtuk meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatásából. 

 

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.