2019. január 16. szerda
Likefestoon / Aktuális / Éjfélkor lejár a jelentkezési határidő

Éjfélkor lejár a jelentkezési határidő

Nem vettek fel az általános eljárás során? Újabb szakot is bevállalnál? Még nincs késő, éjfélig bárki leadhatja jelentkezését a keresztféléves felvételi eljárás keretében.

Idén is meghirdette az Oktatási Hivatal a keresztféléves felvételi eljárást, melynek jelentkezési határideje november 15-én éjfélkor jár le. Eddig végezni a felvi.hu oldalon a személyes és kötelező adatok rögzítésével, a kiválasztott szakok megjelölésével és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltésével az E-felvételi felületén.

Fontos, hogy a véglegesítés előtt – ha még nem tették meg – tájékozódjanak a felvételizők a Tájékoztató október végén közzétett Hivatalos kiegészítésében megjelent módosításokat, új jelentkezési lehetőségeket is, hiszen jelentős információkat tartalmazhat.

Díjmentesen három szakot lehet megjelölni, aki ennél több helyre, maximum hatra, jelentkezik, szintén ma éjfélig kell befizesse a megjelölt további jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

Ha megtörtént a véglegesítés, már csak hitelesíteni kell, erre öt nap áll majd rendelkezésre. Azoknak, akik november 20-ig nem hitelesítenek, érvénytelenné válik a jelentkezése. Ezt Ügyfélkapun keresztül lehet elvégezni, az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220.).

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.