2019. december 13. péntek
Likefestoon / Aktuális / Egy csipetnyi Broadway a Viharsarokban

Egy csipetnyi Broadway a Viharsarokban

Térzene, tánc, jó hangulat – előremutató kezdeményezésnek lehetettek részesei az érdeklődők Orosházán. Az Árpád-kertben tehetséges zenészek adtak ízelítőt repertoárjukból.

A Petőfi Művelődési Központ kezdeményezésére különleges szabadtéri megmozdulás bontakozott ki a dél-békési központban. A kora délután kezdődő műsort a Keep CaLM (a fenti képen) utcazenész formáció nyitotta. Gitár és néhány csörgő hangszer kíséretében adtak elő ismert dalokat, mindegyiket saját szájízükre formálva, és jó kedvre derítetve az arra járókat. A formáció tagjai a Táncsics gimnázium diákjai, akik a közelmúltban az egri Utcazene Fesztiválon vettek részt csapatként először. A pozitív tapasztalatoknak köszönhetően együtt folytatják az örömzenélést. Őket a Bagaméri Projekt bluesrock előadása követte szombaton az orosházi Árpád-kertben, feldolgozásokat játszottak.

A délutánt a DUMA’Színház zárta tánc és musical show-val, közkedvelt dalokat adtak elő a társulat tagjai. A széles zenei palettát fiatalok és idősebbek egyaránt élvezték, a táncosok színvonalas koreográfiája tette teljessé az élményt. A műsor egy válogatás volt, ugyanis a „Magyar Színház- és Filmművészet” kategóriában PRIMA díjjal kitüntetett társulat idén ünnepli megalakulásának 25 éves évfordulóját.

Betkó Tamás Dávid

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.