2018. május 22. kedd
Likefestoon / Aktuális / Egerben indítják az új szezont

Egerben indítják az új szezont

Megvannak a 2017-18-as idény NB I-es bajnokságainak fordulónkénti párosításai, a férfiak mezőnyében az első forduló játéknapja szeptember 10., míg a 26. fordulóé 2018. május 6.

Július 13-án, délelőtt tartották a 2017/2018-as idény NB I-es bajnokságainak sorsolását Budapesten, a Magyar Kézilabda Szövetség székházában. Az MKSZ tájékoztatása szerint a férfiaknál az alapszakaszt követően alakul ki a végeredmény a 3-14. helyért, az első két helyezett pedig oda-visszavágós alapon játssza a bajnoki döntőt. A férfiak mezőnyében az első forduló játéknapja szeptember 10., míg a 26. fordulóé 2018. május 6.

Az eredeti párosítás szerint az Orosházi FKSE-LINAMAR Buday Dániel vezette felnőtt együttese Egerben indítja a szezont, az első hazai találkozót pedig a Veszprém ellen rendezzük. Ezt követően Szegedre utaznak a srácok, majd érkezik a Komló gárdája. A balatonfüredi vendégszereplést a Cegléd elleni hazai követi, amit pedig egy újabb vendégszereplés Budakalászon. A további ellenfelek sorrendben: Dabas itthon, Tatabánya idegenben, Csurgó hazai pályán, Ferencváros és Gyöngyös idegenben, míg a Vác itthon. A tavaszi fordulókból a tervek szerint még idén megrendezzük az Eger visszavágó meccsét, a naptári évet pedig jelen állás szerint Veszprémben zárjuk.

A mérkőzések végleges időpontjait július 27-ig egyeztetik a klubok képviselői – adta hírül honlapján az orosházi csapat.

Szerzőnk: Kiss Anna

Nézze meg ezt is!

Családbarát lett a Szülészet Nőgyógyászati Osztály

Családbarát Kórházi Osztály 2018 – áll a felirat az Orosházi Kórház 3. emeleti folyosóján. Ennél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.