2019. január 19. szombat
Likefestoon / Aktuális / Dél-békési rendőrt is díjazott a Magyar Autóklub

Dél-békési rendőrt is díjazott a Magyar Autóklub

Kiemelkedő szakmai munkájáért díjazta a Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete Gonda Zsolt r. főtörzszászlóst, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának helyszínelőjét, balesetvizsgálóját.

Két közlekedési rendőrt díjazott a Magyar Autóklub Békés megyében. A Dél-Alföldi Regionális Szervezet a 2017-ben nyújtott kiváló teljesítménye elismeréséül jutalmazta Gonda Zsolt r. főtörzsszászlóst. Rajta kívül Szabó Lajos r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának vezetőjétnek munkáját is elismerték.

Az elismeréseket 2017. december 29-én, a hagyományoknak megfelelően Békéscsabán, a rendőrség előtti kereszteződében adták át.  A jelzőlámpákat 10 óra után rövid időre kikapcsolták, majd rendőrök irányították a forgalmat. Miután megérkezett a kereszteződésbe a Magyar Autóklub autója, Szikszai István, a szervezet békéscsabai csoportjának elnöke és Szudár László, a Magyar Autóklub Békés Megyei Szervezetének országos küldötte köszöntötte a díjazottakat. Átadták a szervezet ajándékcsomagjait és gratuláltak a balesetek megelőzéséért, a közlekedésbiztonság javításáért végzett kiemelkedő munkájukhoz.

Fotó: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.