2018. december 17. hétfő
Likefestoon / Aktuális / Dél-Békés ismét az országos átlag felett

Dél-Békés ismét az országos átlag felett

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáción is hallatta hangját a térség, Dél-Békés országgyűlési képviselője köszöntet mondott a résztvevőknek. Országosan 2 millió 332 ezer 755 kérdőív érkezett vissza a kormányhoz.

Minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció, 2 millió 332 ezer 755 kérdőív érkezett vissza a kormányhoz, minden résztvevőnek köszönetet mondanak – jelentette be Kovács Zoltán kormányszóvivő. Mint elmondta, a részvételi számok is azt tükrözik, hogy a magyar emberek szerint is konzultáció olyan nemzeti ügyről szólt, amely a jövőben is meghatározza Magyarország és az EU sorsát.

„Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a neheze csak most jön!” – hangsúlyozta a Nemzetközi Kommunikációs Iroda vezetője hozzátéve, Brüsszelben zajlik a Soros-terv végrehajtása, Magyarországra pedig egyre nagyobb nyomást helyeznek. Óriási erők mozdultak meg hazánk ellen, és el akarják hallgattatni a magyar embereket – emelte ki.

Dél-Békés ismét elől jár, az országos számokat is meghaladta a térségben élők részvételi száma, melyért Simonka György közösségi oldalán mondott köszönetet.

– Az első kormány, amely ilyen fontos kérdésekben kikéri a magyar lakosság véleményét, és az emberek véleménye és érdeke szerint cselekszik. Mi, Dél-Békésben élők, minden alkalommal, ha a kormány a véleményünket kérte, országos átlag felett válaszoltunk, és álltunk ki a kormány mellett. 2 332 755 – KÖSZÖNÖM!!! – írta Dél-Békés országgyűlési képviselője.

A kérdőívek tartalmi feldolgozása jelenleg is folyamatban van, a tervek szerint a napokban lezárul.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.