2018. október 21. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Candy Dance Crew: Sikerekkel teli 2017

Candy Dance Crew: Sikerekkel teli 2017

Kategória legjobbjai lettek, több korcsoportban táncbajnoki címet szereztek és idén első alkalommal vettek részt nemzetközi megmérettetésen – összességében munkával és sikerekkel teli évet zárt az orosházi Candy Dance Crew.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, karácsonyi évzáró bemutató órával és évadzáró vacsorával zárta a 2017-es esztendőt a Candy Dance Crew tánccsapata. Ebben az évben is számos fellépésen, bemutatón vannak túl az orosházi táncosok, illetve idén is több alkalommal méretették meg magukat.

– A 2017-es évben 4 versenyen vettünk részt. Áprilisban a gyermek korosztályú csapatommal Nyíregyházán a Revolution Dance Cup országos minősítő versenyen, majd ugyan ebben a hónapban a junior és felnőtt korosztályú csapatommal Debrecenben az Év Tánca Országos Minősítő és Díjkiosztó Táncművészeti Versenyen méretettük meg magunkat. A két versenyről összesen 13 érmet és 4 kupát hoztunk, illetve kategória legjobbjai címet is szereztünk – nyilatkozta hírportálunknak Földesi Szandra, a tánccsapat vezetője, aki azt is elmondta, a gyermekek a tavalyi évhez képest óriásit fejlődtek, amely a versenyek nyújtott teljesítményükön is megmutatkozott.

A csapat júniusban Kecskeméten részt vett az első nemzetközi megmérettetésén, az V. Nemzetközi Dance Universum Táncversenyről egy arany és egy ezüstéremmel tértek haza.

Júniusban a tanévet, a szokásoknak megfelelően egy hetes nyári táborral koronázták meg, amelybe a táncórákon és az edzéseken kívül sok szórakozás és játék is belefért.

A nyár folyamán rengeteg fellépés és bemutató várt az orosházi táncosokra. Az orosházi Libamájfesztivál, Kenyérünnep és más nagy volumenű rendezvények mellett felléptek például a szentesi Lecsófesztiválon is, ahol igazán nagy sikert arattak a lányok.

– Szeptemberben orosházi tanítványaim létszáma is gyarapodott és a három orosházi csoport mellett a csanádapácai Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola és Óvodában is lett egy újabb csoportunk – nyilatkozta a tánctanár.

Az újabb tanévkezdés után ismét kemény munka várt a táncosokra, hiszen novemberben újabb megmérettetésen vettek részt. Debrecenbe utaztak, ahol a Dance Faktor 2017 Országos/Nemzetközi Minősítő és Díjkiosztó Táncművészeti Versenyen léptek színpadra.

– Az igen erős mezőnyben 21 táncosunk állt színpadra. Azt hiszem, bátram állíthatom, hogy az egész éves kemény munka és felkészülés meghozta a gyümölcsét és a tanítványaim az eddigi legjobb formájukat hozták ezen a versenyen – emelte ki a tánctanár, aki azt is elmondta, hogy 14 induló produkciójukból 11-et értékelt aranyéremmel a szakmai zsűri.

A táncosok az évet ajándékozással, karácsonyi bemutató műsorral és évzáró vacsorával zárták.

Fotó: Horváth Bence

Szerzőnk: likefestoon

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.