2020. február 29. szombat
Likefestoon / Aktuális / Búcsúzik az októberi nyár

Búcsúzik az októberi nyár

Lengébb öltözékeink tényleg a szekrény mélyére kerülhetnek a hosszú hétvégén, egy hidegfrontnak köszönhetően őszbe fordul az októberi nyár, sőt, nemzeti ünnepünkön az esernyőkre is szükség lehet.

Ma még marad a napsütésben gazdag időjárás, illetve térségünkben holnap is számítani lehet hosszabb-rövidebb napos időszakokra, vasárnap délutánra azonban hozzánk is megérkeznek a szürke felhők és egyre többfelé ered majd el az eső. A borult, csapadékos idő egészen hétfő estig tart majd, ekkor már a legtöbb helyen felszakadozik a felhőzet. Pénteken és szombaton mérsékelt marad a légmozgás, míg vasárnap és hétfőn élénk lesz az északnyugati szél, főként csapadék kíséretében.

A hétvége első felében még marad a 15 és 20 fok körüli hőmérséklet, azonban a front hatására jelentős lehűlést tapasztalhatunk, hétfőn már csak 8 és 14 fok közötti maximumokkal számolhatunk napközben. Az éjjeleket nem érinti a változás, marad a 3 és 10 fok közötti ingadozás.

Aki teheti, használja még ki a jó időt, és tegyen egy hosszabb sétát a mesés természetben és gyűjtsön magába minél több D-vitamint a napsugarak által, hiszen vasárnap már hidegfronti hatások terhelhetik szervezetünket.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.