2018. november 20. kedd
Likefestoon / Aktuális / Birkózás: Érmek Franciaországból

Birkózás: Érmek Franciaországból

Nemzetközi versenyen vett rész az Orosházi Spartacus Birkózó Klub két versenyzője. Kiváló teljesítményüknek köszönhetően mindketten dobogóra állhattak.

A franciaországi Le Creusotban rendezték meg a serdülő és kadet birkózók idei első nemzetközi megmérettetését. A hazai indulók mellett nyolc másik ország képviseltette magát a versenyen.

Az Orosházi Spartacus Birkózó Klubot Szél Anna és Jochim Márk képviselte a nemzetközi megmérettetésen, ahová Páli Sándor, a klub edzője is elkísérte a versenyzőket. – írja az egyesület beszámolójában.

Jochim Márk a serdülők közt, 57 kilogrammban versenyzett. Tíz birkózó közül végül a második helyen végzett, ráadásul a döntőben is csak hazai pályán versenyző francia ellenféltől kapott ki.

Szél Anna ismét kiválóan teljesített és megállíthatatlannak bizonyult. Magabiztos birkózással húzta be a kadetok 61 kilogrammjának első helyét.

A megmérettetést egy nemzetközi edzőtábor is követte, amelyen a magyar versenyzőkön kívül svéd és amerikai birkózók is részt vettek.

Fotó: egyesület

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.