2018. február 25. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / Battonya is elutasítja a Soros-tervet

Battonya is elutasítja a Soros-tervet

Battonya képviselő-testülete határozatban tiltakozik az ellen, hogy Magyarországra, ezen belül Dél-Békésbe, és Battonyára migránsokat telepítsenek. Dél-Békés országgyűlési képviselője, Simonka György megerősíti, ez egybeesik a kormány szándékával, hiszen nincs szükség migránsokra, a cél, hogy a jövőben is nyugalom, biztonság legyen a körzetben.

Egyhangúlag elfogadott határozatban tiltakozik a bevándorlást szervező irodák létesítése ellen a battonyai képviselő-testület, és szorgalmazza, hogy a magyar önkormányzatok utasítsák el a
Soros György által tervezett, kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvóta végrehajtását. Simonka György kiemeli, Dél-Békésben egyre magasabb azoknak a településeknek a száma, amelyek nem kérnek a bevándorlást szervező irodákból.

– Nekünk Magyarország az első, az itt élők nyugalmánál és biztonságánál nincs fontosabb. Ahogy eddig, úgy ezután is mindent megteszünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk a Soros-tervet. A magyar emberek a nemzeti konzultáció során is világossá tették, nem akarják, hogy Magyarország bevándorló ország legyen – emeli ki az országgyűlési képviselő, aki emlékeztet arra is, az ellenzék gondolkodás nélkül megkezdené a bevándorlók betelepítését, és készen állna a Soros-terv végrehajtására.

Simonka György megerősíti: a Fidesz és a KDNP álláspontja változatlan; április 8-án az fog eldőlni, hogy nemzeti vagy bevándorláspárti kormánya lesz Magyarországnak.

Szerzőnk: likefestoon

Nézze meg ezt is!

Védő intézkedésekről kell gondoskodniuk a munkáltatóknak

Védő intézkedésekről kell gondoskodniuk a munkáltatóknak, ha munkavállalóik a munkaidő legalább felében hidegben dolgoznak – …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.