2019. november 20. szerda
Likefestoon / Aktuális / Az ötödik helyért harcolnak Kevermes labdarúgói

Az ötödik helyért harcolnak Kevermes labdarúgói

A Kevermes SE a tavalyi idényben megnyerte a Megye III. osztály B ligáját, ami a feljutást jelentette számukra. Az idei szezonban, újoncként a tízedikek a III. osztály A csoportjában, de az ötödik helyre is odaérhetnek a bajnokság végéig.

A kevermesi gárda 2012-ben még a 12. helyen kullogott a Megye III. osztály B csoportjában, két évre rá bajnoki címet ünnepelhettek, és feljutottak az A csoportba, 2014. szeptemberében pedig megalakult az ifjúsági csapat.

A felnőtt együttes az őszi szezon után a tízedik helyen áll a tabellán, 6 győzelemmel, 1 döntetlennel és 7 vereséggel. Előttük sűrű a mezőny, mivel az ötödik Magyarbánhegyes mindössze négy pontra van tőlük, jó játékkal és némi szerencsével könnyedén befoghatják őket.

– Célunk az ötödik hely megszerzése, de még negyedikek is lehetünk, mivel a Nagyszénás gyengült a téli szünet alatt. Az ősz során több mérkőzésen is balszerencsével estünk el a három ponttól, ha tavasszal jobban koncentrálunk, talán sikerül jó eredménnyel zárni a bajnokságot – nyilatkozta idősebb Bauer Károly, a Közösségi Sportkör elnöke.

A csapat az átigazolási időszakban játékos cserét bonyolított le a Dombegyház gárdájával, Vasadi Sándor távozott, illetve Gyüre László érkezett.

Az együttes anyagi gondokkal küzd, a működés fenntartása is gondot okoz, ezért a Közösségi Sportkör, Jótékonysági Sportbált tartott szombaton, március 7-én.

– A rendezvényen befolyt összeget a labdarúgásra fordítjuk, sporteszközökkel támogatjuk a klubot. Az eseményt szeretnénk minden évben megrendezni, az idei volt az első – számolt be az elnök.

A Kevermes számára március 14-én folytatódik a bajnokság, a Békéssámsoni SK-hoz látogatnak.

Juhász Ádám

Foto: Kevermes SE

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.