2018. december 19. szerda
Likefestoon / Aktuális / “A pszichológusoknak is becsületére vált volna”

“A pszichológusoknak is becsületére vált volna”

Eltűnt idős, beteg nőt találtak meg a rendőrök a napokban Kevermesen. Egy férfi, aki tanúja volt a biztonsági intézkedésnek, elismerését fejezte ki a rendőrkapitánynak.

Idős, beteg nőn segítettek február 20-án a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei. A 74 éves nő 18 óra körül gondozói tudta nélkül elment abból az idősotthonból, ahol él. Nem találták, ezért két órával később értesítették a rendőrséget. A rendőrök a közelben, egy férfi házának udvarán megtalálták a segítségre szoruló nőt. A férfi, aki tanúja volt az intézkedésnek, február 21-én elismerő hangú levelet küldött a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vezetőjének. Leírta, hogy a nő nagyon megijedt, amikor rátaláltak, de a rendőrök meg tudták nyugtatni. Udvariasan, kedvesen szóltak hozzá, segítették a mozgásban. Véleménye szerint az, ahogyan bántak vele, a „pszichológusoknak is becsületére vált volna”.

A nőt a rendőrök visszavitték az otthonba és átadták gondozóinak – adta hírül a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.