2020. január 26. vasárnap
Likefestoon / Aktuális / A Nyíradonyt fogadja az ONKC

A Nyíradonyt fogadja az ONKC

A tavasszal jól rajtoló Nyíradony látogat Orosházára szombat este. Hazai pályán nem lehet más célja az Orosházi Női Kézilabda Clubnak, mint megkezdeni a pontok gyűjtését.

Az orosháziak következő ellenfele remekül kezdte a rajtot, hiszen rögtön az első fordulóban bravúros győzelmet szerzett a Kispest otthonában, majd két magabiztos sikert arattak a tabella hátsó felében tanyázó csapatok ellen. Előbb a Gyömrőt, majd a Hódmezővásárhelyet is kétszámjegyű különbséggel múlták felül Körstner Vilmos tanítványai. A leggólveszélyesebb játékosuk az apró termetű Kudor Kitti, aki az őszi mérkőzésen is megnehezítette a dél-békésiek dolgát, akkor öt gólt szerzett a rutinos irányító. A télen egy újabb, tapasztalt játékossal erősítettek a nyírségiek Sopronyi Anett személyében. Az NB I-et megjárt balkezes lövő korábban már visszavonult a játéktól, most a Nyíradony hívószavára ismét sportcipőt húzott. Az első három találkozón 18-szor talált a kapuba.

Az ONKC három vereség után lép pályára. Legutóbb Kispesten hagytak két pontot, ahol a védekezésük jól működött, illetve a kapusteljesítményre sem lehetett panasz, a támadásaikba viszont több hiba csúszott.

– A Kispest ellen támadójátékunk akadozott, amivel eddig nem volt gond. Ezen dolgoztunk a héten, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk. Hasonló védekezés és jobb támadójáték kell a hétvégén a tavaszi szezont jól kezdő Nyíradony ellen – fogalmazott Papp László, vezetőedző.

A találkozó február 24-én 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban Lengyel Vivien és Sebestyén Fanni játékvezetése mellett. A felnőttek összecsapása előtt az ifjúsági csapat is pályára lép 16 órától. A fiatalok tavasszal eddig mint a négy mérkőzésen győztesen hagyták el a pályát, bízunk benne hogy a Pénzügyőr ellen sem lesz ez másként.

Forrása: onkc.hu

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.